Nem csak megérdemeljük a pihenést, hanem egyenesen tartozunk magunknak azzal, hogy családunkkal, gyermekeinkkel, barátainkkal minőségi időt töltsünk együtt. Tapasztalja meg Ön is, hogy mennyit jelentenek a kertben töltött közös élmények: egy mosoly, egy kis játék, egy grillezés, egy kellemes nyári este a barátok körében, vagy egy nagy családi beszélgetés a kerti kanapén elnyúlva. Ezek a pillanatok azért, amiért érdemes élni, ezért szánjon rá időt! Fedezze fel és használja ki saját kertjét az emlékezetes pillanatokéért!

Élvezze a valódi pihenés minden pillanatát saját kertjében minőségi kerti/kültéri bútorokkal!

Miért érdemes minket választani, ha kerti/kültéri bútorok gyártására van igény?

Társaságunk célja, hogy megrendelőinket minden esetben kiemelt minőségű kerti/kültéri bútorokkal lássuk el, melyek hosszú távon szolgálják őket. Partnereinkkel elsődleges szempont, hogy hosszú távú együttműködést alakítsunk ki, melynek alapja a bizalom és a hatékony kommunikáció, mellyel teljes mértékben fel tudjuk mérni igényeiket, és ki tudjuk elégíteni azt. Számunkra a különböző bútorok elkészítése és kivitelezése nem csak egy megbízás a sok közül. Szenvedélyünk, hogy olyat alkossunk partnereinknek, melyek egyedivé teszik otthonaikat, kertjüket és hosszú távon élvezhetik ezeket a termékeket.

Milyen kerti/kültéri bútorok találhatóak meg a kínálatunk között?

Egyedi méretben, megrendelőink igénye alapján választható színekben gyártunk  széles anyag választékban  kerti/kültéri bútorokat. A kerti/kültéri bútorok  között: hintaágyak, székek, asztalok, fotelek, kanapék és különböző kerti bútor kiegészítők találhatóak meg.  Kifejezetten a kültéri bútorok között pedig kerti padok, asztalok, székek, virágtartók, virág futtatók, virágládák és egyedi szemétgyűjtők vannak. Továbbá vállaljuk faházak, szaletlik, gépkocsi beállók gyártását egyedi méretben.

Kiknek ajánljuk még a kerti/kültéri bútorainkat?

Természetesen kerti/kültéri bútorainkat nem csak magánszemélyek részére ajánljuk, hanem vállalkozásoknak is. Ezen felül ajánljuk olyan irodák számára, melyek rendelkeznek terasszal. Nincs is jobb nyáron a szabadban eltölteni az ebédidőnket. Kerti/kültéri bútorainkat ajánljuk még vendéglátóegységeknek a nyári szezonra, hogy emeljék vállalkozásuk fényét, és vendégeik elégedettségi szintjét.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a kerti/kültéri bútorokkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és gyakorlott kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését!