A lakásbútorok elsődleges célja, hogy komfort érzetünket és igényeiket kiszolgálják. Ezen kívül megadják otthonunk stílusát, hangulatát és visszatükrözik saját egyéniségünket is. A lakásbútoroknál az elsődleges szempont az időtállóság, praktikusság, és az esztétikusság. Társaságunk főtevékenysége a teljesen egyedi tervezésű bútorok gyártása.

Nappali bútorok

A nappali összehozza a családot, barátokat egy meghitt beszélgetésre, önfeledt játékra, vagy egy közös filmezésre. Ezért komfort szempontjából a nappali bútorok kiemelt figyelmet kapnak otthonunkban. Mindenképpen kényelmesnek kell lennie, de ez mellett még praktikusnak is. Kiemelt minőségű nappali bútoraink nem csak kényelmesek, de a magas minőségüknek és kivételes kivitelezésüknek köszönhetően hosszú ideig a lakásunk ékes díszei lehetnek.

Konyhabútorok

A konyha minden igazi gasztrohős kedvenc helye. Itt készülnek az omlós sütemények, az ízletes fogások, a meghitt vacsorák az egész családnak, rokonságnak, baráti körnek. Egyedi igényeinek megfelelő konyhabútorokat készítünk, melyek teljes körűen támogatják Önt az ízletes ételek elkészítése közben. Mindemellett magas minőségüknek köszönhetően hosszútávon számíthat a konyhabútorainkra.

Hálószobabútorok

Alkossa meg velünk álmai hálószobáját! Az új hálószobabútorainak csak a képzelete szabhat határt, mert egyedi tervezésű és gyártású bútorokkal állunk a rendelkezésére. A hálószoba a nyugodt és zavartalan pihenés helysége. Ezért fontos szempont, hogy a hálószobabútorok kényelmesek, praktikusak legyenek, és harmonikus megjelenést biztosítsanak.

Fürdőszobabútorok

A mindennapjainkat általában itt indítjuk és itt is fejezzük be. A fürdőszoba a saját kis nyugalmi szigetünk lehet, ahol oldhatjuk a stressz és relaxálhatunk egy hosszú fárasztó nap után. A fürdőszoba rendeltetését figyelembe véve a kialakításánál sok igényt ki kell elégíteni. Segítünk Önnek megalkotni álmai fürdőszobabútorát akár többféle színben, méretben és stílusban is!

Előszoba

Az előszoba az első, melyet megpillantunk, amikor hazaérkezünk. Itt vetjük le a külső világ izgalmait, és ezzel párhuzamosan felvesszük az otthon ritmusát.  Az előszoba méretében és áranyaiban is általában a lakások legkisebb helyisége, ezért a szokásosnál is nagyobb gondot kell fordítani a bútorozására. Minél kevesebb helyet foglaló, de annál praktikusabb tárolókra van szükség. Az egyedi tervezésnek és gyártásnak köszönhetően az Ön igényeinek legmegfelelőbb és otthonának legideálisabb bútor készíthető el!

Gardrób

Gardrób szekrényeinket is az Ön igényei szabjuk! Ez azért van, mert Ön dönthet, a színről, méretről, stílusáról és hangulatáról! Ezen felül arról is, hogy hány polcot, illetve mennyi akasztós részt szeretne benne,tükrös, toló-, vagy nyíló ajtós legyen-e. Vigyázunk a ruháira, és kielégítjük az Ön igényeit!

Lépcsők

Mindenkinek az a legnagyobb vágya, hogy olyan környezetben éljen, mely a legjobban megfelel az igényeinek, stílusának és az  elvárásának. Ezt főleg személyre szabott egyedi bútorok segítségével érheti el. Mi azon munkálkodunk, hogy Önnek ne kelljen minden helyiséghez külön kivitelezőt keresni, hanem mindent megtalálhasson egy helyen. Ezt széles kínálatunkkal igyekszünk biztosítani, mely között egészen a különböző lakásbútoroktól kezdve akár a lépcsőkig megtalálhat bármit, melyre szüksége lehet.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a lakásbútorokkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és képzett kollégáink állnak készséggel a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését!